PRODUCTES

Productors

PATROCINA

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM

banner176x54

Rosa Pruna de Bovidria: “Els productors europeus hem de competir en desigualtat de condicions respecte a altres continents”

fotorosaprunaBovidria és una empresa de Les Franqueses del Vallès constituïda com a tal l'any 1998; tot i que tenen vedells des de l'any 1972. Es tracta d'una empresa familiar que es dedica a la producció de carn de vedella. La seva administradora, la Rosa Pruna, és també la presidenta d'ASAJA (Associació Agrària de Joves Agricultors) i la impulsora del projecte KM0, que ofereix productes directament del productor a través de la seva botiga online. La Rosa és qui respon l'entrevista.

Quina és la història de Bovidria? Quan i per què neix?

La nostra explotació és de l’any 1927, tenim vedells des de l’any 1972. Bovidria és el nom de l’empresa familiar que vam constituir per donar igualtat i reconeixement jurídic a les persones de la família que hi treballem: el meu fill, el meu marit i jo mateixa. Una societat que dona reconeixement als que hi consten.

Quins són els principals canvis que heu viscut des del seu naixement?

Els principals canvis han sigut de vendre als intermediaris a vendre directament a carnissers, restaurants i a la botiga virtual de Km0.

Recepta: Amanida de bacallà, olivada i xutnei de mango

Amanida de bacalla i xutney de mango

 

Ara sí! L'estiu i el bon temps han arribat i ja venen de gust les amanides! La recepta que es proposem aquesta setmana és fàcil i deliciosa, amb la combinació del bacallà amb el xutnei de mango i l'olivada de Can Bech. Pots trobar els dos productes a la nostra botiga online.

Comencem!

Darrera actualització el Dijous, 05 Juny 2014 10:34

Vist: 2403

Llegeix més:Recepta: Amanida de bacallà, olivada i xutnei de mango

Porta un amic i et regalem 10 euros de descompte!

campanya-portaunamic

Darrera actualització el Dimarts, 27 Maig 2014 12:33

Vist: 973

Entrevista a Vilabanús: “Apostar per KM0 és apostar per un futur millor”

Vilabanus1Vilabanús és la marca d'una empresa familiar del sector oleícola i del fruit sec del Camp de Tarragona, concretament al municipi de La Masó (Alt Camp). Van néixer a l'any 2000 sota aquest nom tot i que la Diana i la Isolda ja són la tercera generació de la família que es dedica al sector. Podeu trobar els seus olis i fruits secs a la nostra botiga virtual.

En la següent entrevista, Isolda Banús, gestora de Vilabanús ens explica la història i funcionament d'aquest projecte familiar.

Quina és la història de Vilabanús?

Mons pares van tenir la il·lusió de treballar en aquest sector com ho van fer els seus pares, aprofitant que nosaltres, les filles, estudiàvem enginyeria agrònoma. En algun moment ells van poder fundar l’empresa i nosaltres implicar-nos en aquesta feina més endavant. L’activitat empresarial va començar cap a l’any 2008.

El que volem és donar a conèixer els productes que es cultiven aquí, en el nostre cas oli d’oliva verge extra, avellanes i ametlles. Creiem que tenim un producte excel·lent, de qualitat i de la nostra terra.

Qui hi treballa en l'actualitat?

És una empresa familiar on, en època de més feina, hi col·labora tota la família. Tot sovint som 6 qui gestionem l’empresa, però el dia a dia som ma germana Diana i jo, les dos agrònomes.

Darrera actualització el Dimarts, 27 Maig 2014 09:16

Vist: 1773

Llegeix més:Entrevista a Vilabanús: “Apostar per KM0 és apostar per un futur millor”

Recepta: sardines marinades amb cítrics i melmelada de tomàquet Can Bech

 

Sardines marinades amb citrics i melmelada de tomaquet

 

Avui us fem arribar una senzilla i deliciosa recepta que ens proposen directament des de Can Bech amb els seus productes. Recordeu que a la nostra botiga virtual podeu trobar la seva àmplia varietat de salses, melmelades i chutneys que li donaran un toc diferent i innovador als plats més tradicionals. Preneu nota!

Si us agraden las sardines, també podem tastar-les marinades i acompanyades de la melmelada de tomàquet Can Bech. La combinació de dolç, salat i cítric els hi va de meravella.

Darrera actualització el Dimecres, 21 Maig 2014 13:20

Vist: 2539

Llegeix més:Recepta: sardines marinades amb cítrics i melmelada de tomàquet Can Bech

Entrar o Registrar-se

Registrar-se

Inscripci d'usuari