PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Recepta: Amanida de bacallà, olivada i xutnei de mango

Amanida de bacalla i xutney de mango

 

Ara sí! L'estiu i el bon temps han arribat i ja venen de gust les amanides! La recepta que es proposem aquesta setmana és fàcil i deliciosa, amb la combinació del bacallà amb el xutnei de mango i l'olivada de Can Bech. Pots trobar els dos productes a la nostra botiga online.

Comencem!

Ingredients per a dues persones:

  • 200 g de bacallà esqueixat dessalat
  • 1/2 alvocat
  • 1 taronja
  • Fulls de rúcula i canonges
  • Unes groselles
  • Sal, oli d'oliva i vinagre
  • Xutnei de mango
  • Olivada Can Bech

Com es prepara?

  • Pelar l'alvocat i tallar. Pelar la taronja a pell i tallar en grills.
  • En un bol barrejar dues cullerades soperes d'olivada amb una mica d'oli i vinagre .
  • Disposar en el plat les fulles verdes, el talls d'alvocat, el bacallà i la taronja. Posar-hi la sal i les groselles.
  • Amanir amb el xutnei de mango i l'olivada.

Recepta original: La Cuina de l'Eri

I ja està! Oi que és fàcil! Si vols enviar les teves receptes amb productes KM0 envia-les a través de la nostra pàgina de Facebook i les publicarem al bloc! Bon profit!

 

Entrar o Registrar-se

Registrar-se