PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

5 aliments per a combatre el cansament físic i mental

24051-cistella-granEncara falten alguns dies per a començar vacances i el cansament de l'últim any comença a pesar física i mentalment. Per afrontar aquests últims dies de vacances, segurament, necessitem un extra d'energia. Des de KM0 us proposem 5 aliments que ajuden a reduir la fatiga i que, de fet, també us serviran si teniu una destinació de vacances que implica molt esport i despesa energètica.

  • Llegums: Tenen un alt contingut en hidrats de carboni i això afavoreix que proporcionin energia. Els podem prendre en amanides, patés, hamburgueses i, si no ens importa la calor, en un guisat. A la nostra botiga online podeu trobar-ne de cuites i crues de Can Jep i de Can Lluïs.
  • Fruits secs: són molt rics en magnesi i triptòfan, dos elements indispensables per a disminuir el cansament físic, l'estrès o l'ansietat. També tenen molts minerals, proteïnes i fibra que ajuden a millorar la musculatura. Els podeu menjar en aperitius i també podeu afegir-los a les vostres amanides. Us recomanem el pack d'ametlles i avellanes de Vilabanús que podeu trobar a www.km-0.cat.
  • Pebrot vermell: es tracta d'un aliment ric en vitamina C que afavoreix el nostre sistema immunitari i així evita que caiguem en estats de cansament. Altres aliments com les taronges, llimones, cols o pèsols també en tenen. Amb el pebrot vermell pots preparar-te escalivada, saltejats de verdura i sofregits per als teus plats. En trobaràs a la cistella de verdures de Can Lluïs.
  • Llet: les vitamines i minerals que aporta la llet són indispensables per evitar l'estrès. També les podem aconseguir a través de iogurts i formatges. A KM0 tens productes de Llet10, Formatgeria Mogent i La Cabreria.
  • Vedella: la carn és rica en vitamina B3 i B12, que ajuda al nostre organisme a lluitar contra les tensions externes. Sobretot aporten tirosina, un aminoàcid que augmenta la concentració i l'estat d'alerta. Les millors són les carns magres, sobretot la vedella, el pernil i els embotits, el pollastre i el gall dindi. Hi ha mil maneres de preparar carn! Pots trobar una gran varietat de productes en la nostra secció de càrnics.

Amb això podeu arribar a les vacances en plena forma!

 

Entrar o Registrar-se

Registrar-se