PRODUCTES

PATROCINA:

logo-amfar

 

ccam

 

DESTAQUEM:

banner176x54

 

AMB EL SUPORT DE:

directa

Productors

CONTACTE

C/ Sant Roc, 11 – 1er
08401 Granollers
938792491
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

POMA GRANNY SMITH

Productors: MAS BOIXO
grani
granny
grany

PRODUCTE NO DISPONIBLE FINS AL MES DE JULIOL


Preu:
not_available.gif

Descripció

Vols conèixer millor?

 

Granny Smith té un sabor àcid que ‘fa aigua la boca’. D’un color verd brillant, Granny Smith té un rubor rosat. El seu sabor àcid realment surt a la llum quan s’enforna o es cuina. == Característiques == Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós, encara que algunes poden tenir una [[pell]] rosada. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les [[amanida]] s perquè les llesques no es [[Oxidació | s'oxiden]] tan ràpid com altres tipus de poma. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per ser una de les illes més emprades per a l’elaboració de [[pastís de poma]] i en general en altres productes de [[fleca]]. El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.

 

Granny Smith tiene un sabor ácido que 'hace agua la boca'. De un color verde brillante, Granny Smith tiene un rubor rosado. Su sabor ácido realmente sale a la luz cuando se hornea o se cocina. == Características == Las manzanas Granny Smith son de color verde luminoso, aunque algunas pueden tener una [[piel]] rosada. Son crujientes, jugosas y ácidas, siendo excelentes tanto para cocinar como para comer crudas. También son fabulosas para las [[ensalada]] s porque las rebanadas no se [[Oxidación | oxidan]] tan rápido como otros tipos de manzana. Asimismo, tiene una textura más fuerte que la de otros manzanas verdes, provocando problemas a personas con dentaduras postizas. En particular, es famosa por ser una de las islas más empleadas para la elaboración de [[tarta de manzana]] y en general en otros productos de [[panadería]]. Su color verde proviene de que la manzana es retirada del árbol previamente a su maduración como manzana roja.

Entrar o Registrar-se

Registrar-se